Partnereink

 

A Cobra Control létrejötte és kezdeti története szorosan kapcsolódik az amerikai National Instruments-hez. Az NI magyarországi irodájának megalapításig cégünk látta el a disztribútori feladatokat. A LabVIEW, a TestStand, a PXI, a CompactDAQ és a National Instrument többi termékcsaládja jelenleg is gerincét adja az általunk épített rendszerek többségének. Cégünk tagja a National Instruments partnereket tömörítő Alliance-nak, így hivatalosan is ajánlanak minket az NI alapokon felépülő megoldások fejlesztésére és kivitelezésére. (honlap)

A német Göpel Electronic cég székhelye a XIX.századig visszanyúló high-tech hagyományaira méltán büszke thüringiai város, Jena. A cég a JTAG / boundary scan technikában betöltött vezető szerepe mellett az optikai és autóipari tesztelés területén is fejleszt és gyárt termékeket. A Göpel Electronic ScanFlex kontrollerei új teljesítményosztályt nyitottak a boundary scan hardver területén. CAN, LIN, FlexRay, MOST és K-Line interfész kártyáik igen gyorsan követik az autóipar változó igényeit és páratlan processzorteljesítményükre támaszkodva kiemelkedő on-board szolgáltatásokat biztosítanak. A Cobra Control Kft. a JTAG / boundary scan és autóipari teszt üzletágakban disztribútorként és rendszerintegrátorként működik Magyarország, Szlovákia és Románia területén. Oktatási programunk kiterjed a Göpel Electronic CASCON boundary scan környezetére is. (honlap)

A Digitaltest az in-circuit és flying probe tesztberendezések egyik nagy múltú gyártója. A cég központja a németországi Karlsruhe közelében található. In-circuit tesztereik egységes, méréstechnikai szempontokból igényes műszaki háttérre épülnek és kedvező ár/teljesítmény viszonyt nyújtanak. A Condor flying probe teszter számos innovatív megoldásának köszönhetően az egyik legjobb termék a piacon. A teszthardverek széles választéka mellett a cég C-LINK és QMAN szoftverei is jól ismertek az elektronikai CAD adatfeldolgozás, fixture tervezés és minőségbiztosítás területén. Cégünk Magyarország mellett Románia, Szlovénia és Horvátország területén képviseli a Digitaltest-et. (honlap)


2016-tól a Phyton cég disztribútora lettünk. A Phyton programozó készülékei korlátlan csatornaszámra bővíthetők és több, mint 30.000 féle terméket támogatnak. (honlap)