Forgalmazott termékek

In-circuit és flying probe teszterek

A Digitaltest disztribútoraként a kompakt, szekrénybe építhető MTS 30 ICT-től a Condor flying-probe-ig minden teljesítmény kategóriában igényes, flexibilis megoldásokat kínálunk. Választékunk legkeresettebb típusa a vákum interfészes, 3456 mérőpontig bővíthető MTS 300-as teszter.

tovább

 

C-LINK-DTM

A C-LINK-DTM szoftver segítségével az elektronikai termékek CAD adataiból könnyűszerrel állíthatók elő a fixture tervezéshez vagy tesztprogram készítéshez szükséges információk.

tovább

 

Beágyazott JTAG megoldások

A JTAG, boundary scan és egyéb beágyazott technikák új megközelítést kínálnak számos tesztelési és programozási feladathoz. A Göpel electronic cég termékei élen járnak e technikák lehetőségeinek mind teljesebb kiaknázásában.

tovább

 

Autóipari kommunikáció

A korszerű gépkocsikban alkalmazott összetett kommunikációs technikák implementálása gyakran komoly kihívást jelent a tesztberendezések fejlesztői számára. A Göpel electronic termékei biztos alapot nyújtanak nehezebb feladatok megoldásához is (pl. valós idejű háttérbusz szimulációk, diagnózis protokollok).

tovább

 

Video kommunikáció

A kamerák és megjelenítők robbanásszerű elterjedése a gépkocsikban magával hozta az igényt készen megvásárolható videojel generáló és analizáló megoldásokra. A Video Dragon és a Göpel electronic egyéb termékei segítségével az LVDS, HDMI és más szabványok szerinti képi kommunikáció könnyen beintegrálható a tesztberendezésekbe.

tovább

 

Phyton programozó készülékek

A Phyton cég programozó készülékei több mint 30.000 -féle eszközt támogatnak, és mind fejlesztői, mind gyártási környezetben megállják helyüket.

tovább