Engineering

A labortól a gyártósorig

Két évtizedes múltunk a teszttechnika területén biztos hátteret nyújt ügyfeleink számára abban, hogy termékeik megfeleljenek a piac által diktált, egyre szigorodó minőségi elvárásoknak. Legyen szó sokrétűen használható laboratóriumi megoldásról vagy gyors és megbízható sori teszterről, az általunk épített rendszerek mindenütt megállják helyüket. Szívesen vállaljuk az összetettebb projekteket, amelyeknél a méréstechnikai és kommunikációs elvárások komplexitása túlmutat a típusfeladatokén.

Különleges feladatok

Megvalósított alkalmazásaink többsége összetett autóelektronikai egységek ellenőrzésére szolgáló rendszer. Ezeknél a tesztereknél gyakori a sokféle, nem ritkán kritikus elektronikai mérési feladat, akár a nagy áramok és többszáz V-os feszültségek tartományában. Sok esetben a teszteren kell megvalósítani a tesztelt termék programozását is. A mérési feladatok mellett meg kell oldani a termékkel való kommunikációt és olykor a szimulálni kell a teljes háttér buszforgalmat. Gazdag tapasztalokkal rendelkezünk LCD display-k és kamerák tesztelésében is.

Rezgésdiagnosztika

Rezgésdiagnosztikai alkalmazásaink nemzetközi szinten is ismertek és keresettek. Szakértelmünk ezen a területen a mérőhardver felépítésén és a megfelelő jelfeldolgozó algoritmusok szoftveres megvalósításán túl a mérési módszerek, az érzékelők, mikrofonok körültekintő kiválasztására és a szakszerű mechanikai tervezésre és kivitelezés is kiterjed. Két évtizedes tapasztalataink eredményeként egy olyan szoftverkörnyezetet hoztunk létre, amelyben hatékonyan alakítható ki az adott esetben optimális eredményt adó jelfeldolgozási eljárás.

Minden, ami tesztelés

A funkcionális tesztberendezések mellett kínálatunk az in-circuit és flying probe tesztereket, továbbá a boundary scan és más beágyazott tesztelési és programozási technikákat is felöleli. Ezeken a területeken disztribúciós partnereink termékeit és know-how-ját közvetítjük megrendelőink felé. Partnereink termékeinek forgalmazása mellett komplett, kulcsrakész berendezéseket, alkalmazásokat is szállítunk.

Teszter és szerelősor egy kézből

Cégünk kínálatában komplett gépészeti megoldások, szerelősorok, célgépek, kontaktálók, ülékek, robotcellák is helyt kapnak. Megrendelőink ennek köszönhetően egy kézből szerezhetik be az egy-egy új termék gyártásának beindításához szükséges gépészeti berendezéseket és tesztereket.

Egyedi fejlesztések

Bár az általunk épített berendezések alapvetően készen megvásárolható elemekből épülnek föl, hardver- és szoftverfejlesztői kapacitásunkra és tapasztalatainkra támaszkodva egyedi fejlesztési és kivitelezési feladatokra is vállalkozunk. Ilyen feladatok lehetnek például különféle elektronikai egységek tervezése és gyártása, illetve szoftverfejlesztési projektek.