Minőségpolitika

A Cobra Control Kft. 1993 óta működik, szakterületünk a teszttechnika és az automatizálás. Tevékenységi területeink a Mérnöki szolgáltatások (engineering) és a Disztribúciók.

A Mérnöki szolgáltatások terület saját fejlesztésű tesztberendezések, célgépek tervezésével és gyártásával foglalkozik. A Disztribúciók terület partnercégeink termékeit forgalmazza, ill. ezekhez nyújt további szolgáltatásokat. Tevékenységünk súlypontja Magyarország és a környező régió, de rendszereink a világ távoli pontjaira is eljutottak már. Stratégiai célunk, hogy rendszereink és termékeink értékesítése és fejlesztése során ügyfeleinknek szakmai és üzleti szempontokból egyaránt megbízható, igényes hátteret biztosítsunk. Megrendelőink döntő többsége a gazdaság következő ágazataiból kerül ki: autóipar, elektronikai ipar, gép-és műszeripar.
A Mérnöki szolgáltatások keretében elsősorban egyedi tesztberendezések, célgépek, kontaktálók, gyártósorok építésével foglalkozik. Készséggel vállalkozunk szakmai szempontokból összetett, igényes feladatok megoldására is. Kompetenciánk többek között kiterjed a nagyáramú és
nagyfeszültségű méréstechnikára, a rezgésvizsgálatokra, az összetett optikai ellenőrzésekre és az autóipari kommunikációra is. Szakembereink felkészültek egyedi, speciális hardver- és szoftverfejlesztési feladatok megoldására is.
A Disztribúciók keretében teszttechnikai hardver- és szoftvertermékek, kész tesztberendezések forgalmazásával foglalkozik. A forgalmazott termékekhez sokrétű szolgáltatásokat, így kulcsrakész projektlebonyolítást, kalibrációt, szervizt és oktatást is kínálunk.

Célkitűzéseink:

  1. A Cobra Control Kft. által nyújtott szolgáltatások minőségének, megbízhatóságának folyamatos fejlesztése, a vevői elégedettség növelése.
  2. A tevékenységünk során ügyfeleinkkel sokrétű, az egyedi sajátosságokhoz alkalmazkodó, mindhárom tevékenységi körünket átfogó kapcsolatok kiépítése.
  3. Az autóipari és elektronikai cégek regionális gyártó és fejlesztő központjai számára olyan helyi stratégiai partner szerepét betölteni, amely a teszttechnika területén lehetővé teszi a külföldi beszállítók kiváltását. Ez megrendelőink számára nagyobb rugalmasságot, költségmegtakarítást, jobb minőséget eredményez, továbbá segíti őket saját kompetenciaszintjük és hosszú távú munkahelymegtartó képességük növelésében.
  4. Az általunk fejlesztett és épített rendszerek elérjék vagy meghaladják partnereinknél nemzetközi szinten megszokott műszaki színvonalat.
  5. A vevők műszaki, szervezési követelményeinek való megfelelés, a minőségi igények tartós kielégítése.
  6. Az EU-s és a magyar műszaki, minőségi és jogi normák folyamatos követése és betartása.
  7. A Minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése, többek között a vevői és egyéb visszajelzések alapján.

Ezen célok megvalósítása érdekében vállalatunknál – az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti Minőségirányítási rendszert vezettünk be, azt működtetjük, és folyamatosan fejlesztjük. A Cobra Control Kft. minőségirányítási rendszere kiterjed a vállalat teljes működésére.

Elhatároztuk, hogy a partnereinkkel kötött szerződésekben is érvényesítjük a minőségirányítási rendszerünkben foglaltakat. A megrendeléseink és ajánlatkéréseink esetében prioritást kapnak a minőségirányítási célkitűzéseinknek megfelelő feltételeket teljesítő partnerek.

Alapvető szándékunk, hogy a törvényi előírásoknak való megfeleléssel, a minőségpolitika alapelveinek betartásával, a minőségirányítási rendszerünk folyamatos működtetésével és fejlesztésével kivívjuk és megtartsuk az összes érdekelt fél, de kiemelten az ügyfeleink elismerését/elégedettségét.

A vállalatunk vezetősége személyesen kiemelt jelentőséggel kezeli a minőségirányítás működését, és elvárja és előírja minden dolgozójának a politika irányelveinek és a rávonatkozó szabályozásainak megismerését, betartását és a célok megvalósításában való aktív közreműködést.

Budapest, 2017.11.20.

Lipták András
ügyvezető igazgató